Näin sotesta tuli sekundaa, ja isot yritykset voittavat – professori Heikki Hiilamo kirjoittaa puheenvuorossaan, että Suomeen on tulossa nykyistä huonompi terveydenhoito - Sunnuntai | HS.fi
Sunnuntai

Näin sotesta tuli sekundaa, ja isot yritykset voittavat – professori Heikki Hiilamo kirjoittaa puheenvuorossaan, että Suomeen on tulossa nykyistä huonompi terveydenhoito

Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamon mielestä hallituksen sote-uudistus epäonnistui. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, jos maakunnat saavat oikeasti valtaa palveluiden järjestämiseen, hän kirjoittaa.

Tilaajille

Meri-Lapin kunnat haluavat ulkoistaa Länsi-Pohjan sairaalan terveysyhtiö Mehiläiselle.

Julkaistu: 10.12.2017 2:00, Päivitetty 10.12.2017 14:27

Heikki Hiilamo on Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori. Hän toimii tällä hetkellä vierailevana professorina VID Specialized Universityssa Oslossa. Hiilamo on osallistunut sote-uudistuksen valmisteluun asiantuntijana.

Spinaalinen lihasatrofia eli SMA on harvinainen lihassairaus. Selkäytimen liikehermo­solut eivät välitä aivojen käskyjä eteenpäin. Sairas lapsi on veltto, ei hallitse päätään eikä koskaan opi istumaan. Hän kuolee viimeistään kaksi­vuotiaana hengitys­vajeeseen.

Luetuimmat - Sunnuntai

Luitko jo nämä?