Ilja Janitskin loi ja hylkäsi MV-lehden, ja nyt hän kääntää selkänsä sen kannattajille – ”Olen saanut tarpeekseni isänmaallisten skenestä, siitä pelleilystä” - Sunnuntai | HS.fi
Sunnuntai

Ilja Janitskin loi ja hylkäsi MV-lehden, ja nyt hän kääntää selkänsä sen kannattajille – ”Olen saanut tarpeekseni isänmaallisten skenestä, siitä pelleilystä”

Ilja Janitskin perusti MV-lehden kolme vuotta sitten. Se lietsoi verkossa vihapuhetta ja saavutti suuren yleisön. Sitten kävijämäärät laskivat, ja pian poliisi oli Janitskinin perässä. Nyt hän on kotiarestissa Andorrassa ja sanoo jättäneensä MV:n.

Tilaajille
Julkaistu: 18.2.2018 2:00, Päivitetty 19.2.2018 12:32

Päättyikö MV-lehden taru 10. tammikuuta 2018? Tuona päivänä Suomen tunnetuimman maahanmuuttovastaisen ja vihaa lietsovan median perustaja Ilja Janitskin ilmoitti, että hän on jättänyt MV-lehden lopullisesti.

Jo vuoden 2017 viimeisenä päivänä Janitskin oli kirjoittanut Facebookissa: Annoin toimituskunnalle ja mahdolliselle uusille omistajille 14 vuorokautta aikaa toteuttaa minun totaalinen EXIT tästä, ettei MV kosketa enää minua mitenkään muuten kuin perustajana.

Luetuimmat - Sunnuntai

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat