”Hanki elämä”, neuvoi tytär Nancy Pelosia, kun tämä oli lähes viisikymppinen kotiäiti – Nyt Pelosi, 78, on Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisin nainen ja Trumpin painajainen - Sunnuntai | HS.fi
Sunnuntai

”Hanki elämä”, neuvoi tytär Nancy Pelosia, kun tämä oli lähes viisikymppinen kotiäiti – Nyt Pelosi, 78, on Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisin nainen ja Trumpin painajainen

Edustajainhuoneen puheenjohtaja Nancy Pelosi on kannustanut naisia tavoittelemaan valtaa ja sanonut haluavansa olla esimerkkinä nuoremmille naisille.

Nancy Pelosilla on perspektiiviä politiikkaan. Hän vieraili Valkoisessa talossa poliitikkoisänsä kanssa jo John F. Kennedyn valtakaudella.

Julkaistu: 13.1.2019 2:00, Päivitetty 13.1.2019 9:20

Televisiohaastattelu on jo loppuvaiheessa, kun toimittaja kysyy Nancy Pelosilta vielä olennaisen kysymyksen. Miksei Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ole antanut sinulle pilkkanimeä?

Suomalaisessa politiikassa kysymys olisi varsin outo, mutta USA:ssa on jo ehditty tottua siihen, että presidentillä on haukkumanimet kaikille poliittisille vastustajilleen, entisille avustajilleen ja monille toimittajille. On pikku-Marco, hullu Bernie, kiero Hillary ja limapallo-Comey.

Luetuimmat - Sunnuntai

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat