Jaettavat annokset ovat tulleet ravintoloihin, mutta jakaminen ei aina ole asiakkaan etu

Annosten jakaminen syöjien kesken kuulostaa samalta kuin ryhmätyöt koulussa tai tutustumisleikit polttareissa, kirjoittaa kolumnissaan Venla Rossi.

| Päivitetty

 Ilta vaikut­ti kaikin tavoin lupaa­valta. Äsket­täin avat­tuun helsinkiläis­ravinto­laan oli kokoon­tunut porukka, jonka saamme saman pöydän ääreen vain harvoin. Siemai­limme alku­drink­kejä ja selai­limme ruoka­listaa.

Sitten tarjoilija kysyi, saisiko hän kertoa paikan ”perusperiaatteista”.

Tiesin jo, mitä oli tulossa.

”Menumme perustuu pieniin, jaettaviin annoksiin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai