Suomea kohti ylänappi auki - Sunnuntai | HS.fi

Jyrki Katainen lempiannoksensa, voissa paistetun ja kevyesti leivitetyn merianturan äärellä.­

Suomea kohti ylänappi auki

Jyrki Katainen on päättämässä kauttaan Euroopan komission varapuheenjohtajana. Sitä ennen hän esittelee työnsä tuloksia ja täydellisen meriantura-annoksen.


4.8.2019 2:00 | Päivitetty 4.8.2019 18:57

Jyrki Kataiselta ei mene pitkään ruokalistan tutkimisessa. Hän tuntee brysseliläisravintolan ruokalistan hyvin ja on himoinnut tiettyä annosta koko aamupäivän.

”Siitä lähtien, kun muistin, että tulemme tänne”, Katainen sanoo ja tilaa annoksen ranskaksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Sunnuntai