Kotipizza-ketju kasvaa markkinavauhtia nopeammin – meksikolaisia Chalupa-ravintoloita perustetaan lisää - Talous | HS.fi

Kotipizza-ketju kasvaa markkinavauhtia nopeammin – meksikolaisia Chalupa-ravintoloita perustetaan lisää

Toimitusjohtaja Tommi Tervanen: Raaka-aineista 62 prosenttia tulee Suomesta.

Chalupa-ravintolat on jo avattu Kalliossa, Punavuoressa, Kauniaisissa ja Tampereella. ”Keväällä tulevat Jyväskylä ja Munkkiniemi”, kertoi Kauniaisten ravintolassa kuvattu toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

11.4.2016 2:00 | Päivitetty 11.4.2016 7:01

Kotipizza Group kertoi torstaina, että Kotipizza-ravintoloiden vertailukelpoinen myynti kasvoi maaliskuussa 20 prosenttia seitsemään miljoonaan euroon.

Samanlainen hyvä tahti näkyi helmikuusta 2015 tammikuun loppuun ulottuvalla tilikaudella.

Artikkeliin liittyviä aiheita