Kuka uskaltaa syödä EU-lihaa? Kuluttajat on peloteltu hormoneilla, salmonellalla ja hullun lehmän taudilla - Talous | HS.fi

Kuka uskaltaa syödä EU-lihaa? Kuluttajat on peloteltu hormoneilla, salmonellalla ja hullun lehmän taudilla

Tilaajille
12.3.1995 2:00

(Korjattu versio) Suomalaisiin on pesiytymässä pelko muissa Euroopan unionin maissa tuotettua ruokaa kohtaan. Erityisesti liha on joutunut kovaan ryöpytykseen. Siihen liitetään hormonit, salmonella, hullun lehmän tauti ja antibiootit. Kuvaa eivät paranna television välittämät filmit eläinrääkkäyksistä kuljetusten ja teurastuksen yhteydessä sekä vasikoiden kasvatuksesta pimeässä valkoisen lihan tuottamiseksi.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Talous