Talous    |   NIMITYKSIÄ

Ford Itä-Suomen alueen aluemarkkinointipäälliköksi...

Tilaajille

Ford

Itä-Suomen alueen aluemarkkinointipäälliköksi on nimitetty Matti Viitasalo .

MTV Media

Avainasiakasmyynti 1: Myyntiyksiköiden päälliköiksi on nimitetty Antti Eränne, Sirpa Salin, Minna Leno ja Merja Hartoneva . Avainasiakaspäälliköiksi on nimitetty Ilkka Antikainen ja Mikko Lähdeoja .

Avainasiakasmyynti 2: Myyntiyksiköiden päälliköiksi on nimitetty Anu Peltola ja Kimmo Seppänen .

Virke

Suomen myyntiyksikön myyntipäälliköksi on nimitetty merkonomi MKT Jaakko Mattila .

Tietospesialistit

Kiertävässä toimitusjohtajuudessa ensimmäiselle kaksivuotisjaksolle on nimitetty Jari Kirvesoja , joka päätoimenaan jatkaa edelleen järjestelmäkonsulttina.

Novartis

Toimitusjohtaja Rabbe Slätis on nimitetty Novartis Sverige AB:n toimitusjohtajaksi. Lisäksi hänet on nimitetty Novartis Participation AB:n toimitusjohtajaksi.

Asianajotoimisto

Castrén & Snellman Varatuomari Saara Laine on nimitetty tietotekniikka-alaan liittyvästä juridiikasta vastaavaksi lakimieheksi.

Teknia

Kuopion Teknologiakeskus Teknian kehitysjohtajaksi on nimitetty FT, dosentti Markku Parviainen vastuualueenaan biotekniikka ja terveydenhuolto.

Markkinointipäälliköksi on nimitetty DI Jukka Pitkänen .

Valmet

Ekonomi Risto Pennanen on nimitetty viestintäpäälliköksi konsernijohtoon Helsinkiin.

APL Helsinki

Yhteysjohtajaksi on nimitetty Jukka Järvinen .

Projektijohtajaksi on nimitetty Sari Sotkas .

X-Myynti Turku

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Risto Riionheimo .

Aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Heikki Koskilahti vastuualueenaan suurasiakasmyynti.

Aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Mika Järvenpää vastuualueenaan eteläinen myyntialue sekä yhtiön markkinointi. Myyntineuvottelijoiksi on nimitetty Mika Aalto , Mika Korpela ja Juha Niinisaari . Juniorimyyjäksi on nimitetty Kalle Hurme ja myyntisihteeriksi Riikka Putus .

Telecom Finland

KTM, MBA Markus Pyhältö on nimitetty Corporate Ventures -yksikköön Business Analystiksi.

KTM Mikael Rönnblad on nimitetty Corporate Ventures -yksikköön Business Analystiksi.

KTM Ilkka Aura on nimitetty Corporate Ventures -yksikköön osastopäälliköksi vastuualueenaan sähköisen kaupankäynnin kehittäminen.

Ålandsbanken

Johtokunnan varapuheenjohtaja Peter Grönlund on nimitetty pankin varatoimitusjohtajaksi.

Varajäsenet Lennart Haglund ja Jan Tallqvist on nimitetty varsinaisiksi jäseniksi.

Impressionist-yhtiöt

Impressionist Healthcare Communicationsin projektisuunnittelijaksi on nimitetty Minna Füssel , Impressionist International Communicationsin AD:ksi on kutsuttu Mirko Leppänen ja graafiseksi viimeistelijäksi on nimitetty Petri Backström .

Lippupalvelu Yhteysosastolla Sirpa Pekurinen ja Birgitta Kukkonen on nimitetty yhteyspäälliköiksi.

Ahlström Paper

Cores & Coreboard -divisioonaan kuuluvassa Ahlström Alcore Oy:ssä Sauli Laakkonen on nimitetty Suomen hylsyteollisuuden tuotelinjajohtajaksi.

Karhulan kartonkitehtaalla Juhani Kellberg on nimitetty teknilliseksi päälliköksi. DI Tuomo Mustonen on nimitetty tuotantopäälliköksi ja DI Matti Fredriksson käyttöinsinööriksi. Yo-merkonomi Nina Klaavu on nimitetty hylsykartongin vientimyyjäksi.

DI Matti Mykkänen on nimitetty tuotekehityspäälliköksi. Projekti-insinööri Eero Sipari on nimitetty hylsyjen projektipäälliköksi.

KTM Pekka Lind on nimitetty Cores & Coreboard -divisioonan kontrolleriksi. Yo-merkonomi Erja Ilomäki on nimitetty Ahlström Alcore Oy:n kirjanpitopäälliköksi.

Insinööri Heikki Rommi on aloittanut Keski-Euroopan teknisen asiakaspalvelun päällikkönä asemapaikkanaan divisioonan Saksan-tehdas.

Inka KTM Lasse Bäckman on nimitetty myyntipäälliköksi.

Yo-merkonomi Peter Sjösten on nimitetty ostajaksi/logistiikkavastaavaksi.

Ins. Markku Torikka on nimitetty tuotantoinsinööriksi.

Lukkomies

Toimitusjohtajaksi on nimitetty insinööri Rauno Saarinen .

Raxum

Konsultiksi on nimitetty KTM Anssi Kuivisto .

Nokia

Telecommunications Ukko Lappalainen on nimitetty New Radio Systems -yksikön markkinoinnin ja liiketoiminnan suunnittelun päälliköksi.

Maritta Marjomaa on nimitetty Base Stations -yksikön Oulun tehtaan henkilöstöpäälliköksi.

KPMG Management

Consulting SAP R/3 -liiketoimintayksikköön on nimitetty konsulteiksi Kari Karejoki , Tero Kruth , Marjukka Mäki-Hokkonen , Jukka Pirinen ja Henrik Schalin . Assistentiksi on nimitetty Annika Kåla .

CCC CCC Datan systeemipäälliköksi on nimitetty Timo Julkunen . CCC Automationiin ohjelmistosuunnittelijaksi on nimitetty DI Antti Hiukka .

Outokumpu

Oikeust.lis. Karri Kaitue on nimitetty lakiasiain johtajaksi.

Toyota Toyota Industrial Equipment Finland Oy:n johtajaksi on nimitetty DI Juhani Kaitila .

Toyota Auto Finland Oy:n varaosayksikköön logistiikan osastopäälliköksi on nimitetty Kyoji Kondo .

Cap Gemini Soile Puranen on nimitetty tietotekniikkakonsultiksi Palvelut ja julkishallinto -yksikköön. Eero Juhola on nimitetty tietotekniikkakonsultiksi DCS-yksikköön. Otto Virtomaa on nimitetty konsultiksi Johdon konsultointi -yksikköön. Janne Torkkel on nimitetty tietotekniikkakonsultiksi Internet teknologia -tiimiin.

Valtiontakuukeskus

Viestintäpäälliköksi on nimitetty HUK Eila Tuomola .

Mtv-Viihde

Risto Timo Vuorensola on nimitetty vastaavaksi tuottajaksi.

Gustav Paulig

Ekonomi Anja Kahri on nimitetty vk-avainasiakaspäälliköksi. Markku Laakso on nimitetty ECR-koordinaattoriksi.

SVH Julkistarkastus

Toimitusjohtajaksi on nimitetty HM, JHTT Heikki Timonen . Hän jatkaa edelleen yhtiön JHTT-tilintarkastajana.

Rautakirja Kioskilinjan materiaalihallintopäälliköksi on nimitetty Pentti Talikka .

Lemminkäinen

DI Mikko Räsänen on nimitetty Insinöörirakennusyksikköön Kalliorakennussegmentin rakennuspäälliköksi.

Sähkö- ja telealan työnantajaliitto Valtiot.maist. Veikko Nurmi on nimitetty osastopäälliköksi erityisalueenaan tietoliikenne- ja talotekniikka-alojen toimihenkilöasiat.

Sarlin

Ins. Kenneth Alm on nimitetty projektipäälliköksi vastuualueenaan projektijohdon kehitystehtävät. DI Fredrik Wikström on nimitetty Sarlin Furnaces Klaukkalan yksikön päälliköksi ja ins. Lars Lindholm Klaukkalan yksikön After Sales -päälliköksi.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Edis Tatli nappasi EM-tittelin

  2. 2

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  3. 3

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  4. 4

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  5. 5

   Äärimmäisen vaikean My Summer Car -pelin suomalainen tekijä ansaitsi yli puoli miljoonaa euroa – Hittipeli on ”käytännössä tyhmää sekoilua kännissä”

  6. 6

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  7. 7

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  8. 8

   Erikoisen ”tappaja-ankan” fossiili löytyi Mongoliasta – dinosaurus oli niin erikoinen, että tutkijat epäilivät otusta väärennökseksi

  9. 9

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  10. 10

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  4. 4

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  5. 5

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  6. 6

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  7. 7

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  8. 8

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  9. 9

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  10. 10

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Kyykky on tämän hetken kovin hitti – Tätä Mariah Careyn kyykkyasentoa on vaikea päihittää, ja siksi fanit rakastavat sitä

  8. 8

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  9. 9

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  10. 10

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  11. Näytä lisää