Viisikymppiä merkkialushousuihin vai kympin toppahaalari? Näin ostat lapselle trendivaatteita tai teet löytöjä nettikirpparilta - Talous | HS.fi

Viisikymppiä merkkialushousuihin vai kympin toppahaalari? Näin ostat lapselle trendivaatteita tai teet löytöjä nettikirpparilta

Kalliiden lastenvaatteiden harrastaminen lisääntyy ja kirpputorien suosio kasvaa. Ida-Jessica Salmikivi ja Hanna Vesa, kaksi eri tavalla lapsensa vaatettavaa äitiä, kertovat vinkkinsä lastenvaatteiden hankintaan.

Ida-Jessica Salmikivi harrastaa trendikkäiden lastenvaatteiden ostamista ja myymistä. Hän tietää, että jossain vaiheessa nyt yksivuotias poika Patrick Elg alkaa ehkä ottaa itse kantaa vaatteisiinsa: ”Nautin tästä ajasta, kun saan päättää mitä Patrickille laitetaan päälle. Myöhemmin hän ehkä haluaa itse päättää. Jos hän tahtoo Spiderman- tai Ryhmä Hau -paidan, niin en minä ala sitä estää.”

14.2.2017 2:00 | Päivitetty 14.2.2017 16:50

Hanna Vesa ja Ida-Jessica Salmikivi ovat työssä käyviä yksivuotiaiden lasten äitejä. Molemmat haluavat pukea lapsensa kauniisti ja laadukkaasti. Salmikivi käyttää kuukaudessa satoja euroja trendikkäisiin lastenvaatteisiin, Vesan kallein vaateostos maksoi 12 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita