Nuoret kiinalaiset matkailijat haluavat Suomesta mustikkapiirakkaa ja prinsessa Leian koruja – ”He ostivat 42000 euron edestä kelloja ja koruja - Talous | HS.fi

Nuoret kiinalaiset matkailijat haluavat Suomesta mustikkapiirakkaa ja prinsessa Leian koruja – ”He ostivat 42000 euron edestä kelloja ja koruja

Suomalainen matkailuyritys Aurora Xplorer kasvaa vinhaa vauhtia järjestämällä kiertomatkoja, leirikouluja ja terveysreissuja vain kiinalaisille.

Li Ruochen (edessä) ja takana kiipeilevä Chen Yuze ovat kymmenen päivän leirikoulussa Suomessa. Iines Kinos (vas.), Amanda Palmgren ja Miia Koskiniemi pitävät uusille kiinalaiskavereilleen seuraa Lohjalla.

20.9.2017 2:00

Kun matkatoimisto Aurora Xplorer vei kiinalaisen turistiryhmän tutustumaan taiteilija Björn Weckströmin kotiin Suvisaaristoon, nuori sukupolvi otti ohjat käsiinsä.

”Lapset keskustelivat professori Weckströmin kanssa kreikkalaisesta mytologiasta ja kuuntelivat innoissaan prinsessa Leian kaulakorun tarinaa. Aikuiset eivät englantia osanneet”, kertoo matkatoimiston toimitusjohtaja ja perustaja Kirsi Mantua-Kommonen.

Artikkeliin liittyviä aiheita