Panimot hyötyvät alkoholilaista, pidemmät aukioloajat kiinnostavat ravintoloitsijoita – ”Kallio on yksi suunta, missä voisi kysyntää olla” - Talous | HS.fi

Panimot hyötyvät alkoholilaista, pidemmät aukioloajat kiinnostavat ravintoloitsijoita – ”Kallio on yksi suunta, missä voisi kysyntää olla”

Ravintolat ja baarit voivat maaliskuussa tarjoilla juomia myös mukaan otettaviksi.

Vuosipäiväänsä ravintola Bruuverissa Helsingissä tiistaina juhlineet Heikki Soira ja Outi Kokkonen suhtautuvat myönteisesti mahdollisuuteen ostaa alkoholijuomia ravintolasta kotiin. Heistä parasta olisi, jos ravintolasta voisi ostaa kotiin myös viinipullon.

3.1.2018 2:00 | Päivitetty 3.1.2018 6:55

Uudistunut alkoholilaki tarkoittaa baareille ja panimoille lukuisia muutoksia.

Ensinnäkin pienpanimot voivat nyt hakea myyntilupaa käsityöläisoluille aluehallintovirastoilta. Luvan saadessaan panimo voi siis myydä käsityöläisoluita mukaan 12 prosenttiin saakka.

Artikkeliin liittyviä aiheita