Toroppalan kylästä lähtenyt rakennusmestari Pertti Vanhanen vastaa nyt Lontoossa 50 miljardin kiinteistösijoituksista – ”Olen ollut pienestä pojasta asti puuhakas” - Talous | HS.fi

Toroppalan kylästä lähtenyt rakennusmestari Pertti Vanhanen vastaa nyt Lontoossa 50 miljardin kiinteistösijoituksista – ”Olen ollut pienestä pojasta asti puuhakas”

Pertti Vanhanen on lapsesta asti halunnut tehdä isoja juttuja. Nyt rakennusmestari, entinen kiekkoilija, vastaa jättimäisestä sijoitusomaisuudesta ja kehittää itseään piirtämällä kerran vuodessa elämästään nelikentän.

Helsingissä vieraillut Pertti Vanhanen tekee nykyään töitä Lontoossa. Hänen mukaansa britit suhtautuvat Venäjän takia varovaisesti Suomen kiinteistömarkkinoihin.

25.4.2018 2:00 | Päivitetty 25.4.2018 8:44

Väitetään, että maailmalla on monia menestyneitä suomalaisia, joita ei kotimaassa tunneta. Yksi heistä on Pertti Vanhanen, Toroppalan kylästä kotoisin oleva rakennusmestari.

Toroppala on nykyään Savonlinnaan kuuluva noin 300 asukkaan kylä. Se sijaitsee runsaan neljän kilometrin päässä Kerimäen kirkosta, maailman suurimmasta puukirkosta.

Artikkeliin liittyviä aiheita