Kovasen uusi taksibrändi mainostaa kympin kyytejä keskustassa, mutta lyhyillä matkoilla halvemmaksi tulisi mittaritaksa – näin toimitusjohtaja vastaa - Talous | HS.fi
Talous

Kovasen uusi taksibrändi mainostaa kympin kyytejä keskustassa, mutta lyhyillä matkoilla halvemmaksi tulisi mittaritaksa – näin toimitusjohtaja vastaa

Taksiyhtiö Kovanen otti tänään varaslähdön taksien vapaampaan hinnoitteluun, kun se alkoi tarjota uuden Fixutaxi-brändinsä alla kyytejä kiinteään hintaan Helsingissä. Taksihinnat määrittävää asetusta yhtiön on kuitenkin noudatettava heinäkuun alkuun asti.

Keltavalkoisia Fixutaxi-autoja oli Helsingin Asema-aukio täynnä varhain aamulla. Kuva: Anni Kössi / HS

Julkaistu: 1.6.2018 15:31

Taksiyhtiö Kovasen uusi taksibrändi Fixutaxi aloitti perjantaina näyttävästi Helsingissä, kun keltavalkoiset taksit lähes tukkivat Asema-aukion taksitolpan tienoon aamuvarhaisella.

Takseja mainostetaan kympin kiinteällä hinnalla, jolla voi ajaa ruuhka-ajan ulkopuolella kahden kilometrin säteellä Senaatintorista. HS:n lukijat havaitsivat kuitenkin, että kympin taksa on lyhyillä matkoilla kalliimpi kuin nykyisen taksiasetuksen mukaisilla mittarihinnoilla.

Seuraa uutisia tästä aiheesta