Mitä ihmettä Trump ja Juncker sopivat tehdessään ”diilin”? Trump lupasi, että EU alentaa esteitä soijan tuonnille, vaikka soijan tulli on jo nyt nolla prosenttia - Talous | HS.fi
Talous|HS-analyysi

Mitä ihmettä Trump ja Juncker sopivat tehdessään ”diilin”? Trump lupasi, että EU alentaa esteitä soijan tuonnille, vaikka soijan tulli on jo nyt nolla prosenttia

EK:n asiantuntija ihmettelee, miksi autot kerrottiin jätettävän pois jatkokeskusteluista. ”Tässä on kyllä nyt tällainen Putin-mahdollisuus.”

EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker (vas.) ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sopivat kaupan esteiden vähentämisestä. Mitä ja miten tarkalleen ottaen tapahtuu, jäi hämärän peittoon.

Julkaistu: 26.7.2018 9:55

Myöhään keskiviikkona Suomen aikaan kuultiin, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jälleen tehnyt ”diilin”. Tällä kertaa EU:n komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin kanssa ja kauppapolitiikasta.

Trumpin mukaan palvelujen, kemikaalien, lääkkeiden ja soijapapujen kaupan esteitä Yhdysvaltain ja Euroopan välillä lasketaan ja niiden kauppaa lisätään.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Talous