Riidan hävinnyt pankkiiriliike ei suostu maksamaan korvausta asiakkaalle – Nainen menetti 14 000 euroa huonojen neuvojen seurauksena

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun sijoituspalveluyritys jättää noudattamatta sijoituslautakunnan suositusta rahapulaan vedoten. Finanssivalvonta ei ota kantaa Aalto-pankkiiriliikkeen tapaukseen.

Helsingin Sanomat on seurannut huhtikuusta 2017 lähtien Aalto-pankkiiriliikkeen toimintaa. Aulin omaiset pääsivät aikoinaan Aalto-pankkiirilikkeen kanssa sopuun korvauksista. Nyt pankkiiriliike ilmoittaa, että sillä ei ole varaa maksaa Finen sijoituslautakunnan suosittelemia korvauksia toiselle eläkeläiselle.

26.7.2018 12:55

Monimutkaisia ja riskialttiita sijoitustuotteita ikäihmisille kaupannut Aalto-pankkiiriliike kieltäytyy maksamasta helsinkiläiselle eläkeläiselle korvauksia, vaikka sijoituslautakunta niin suosittelee.

Pankkiiriliike ilmoittaa viestissään sijoitus- ja vakuutusalan riita-asioita käsittelevälle Finelle, että yhtiöllä ei ole taloudellista mahdollisuutta noudattaa ratkaisusuositusta eikä sovitella asiaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita