Ravintolat innostuivat lähiruokabuumista: Juhlaillallisen menussa luvattiin Paijan tilan possua, mutta lautasella olikin jotain ihan muuta - Talous | HS.fi
Talous

Ravintolat innostuivat lähiruokabuumista: Juhlaillallisen menussa luvattiin Paijan tilan possua, mutta lautasella olikin jotain ihan muuta

Ravintolatrendien tuntija Eeropekka Rislakki selittää, mitkä syyt tekevät lähiruuasta megatrendin kaupoissa ja ravintoloissa.

Paijan tilan aitoja sikoja Urjalassa. Kuva: Reijo Hietanen

Julkaistu: 8.11.2018 15:01, Päivitetty 9.11.2018 10:07

Monen juhlaillallisen ruokalistalla ruokalajeja olennaisempaa tuntuu usein olevan se, mistä ruuat ovat peräisin – on Iijoen nahkiaista, Ahvenenmaan luomukaritsaa luonnonlaitumilta, juurileipää Kalliosta, ilomantsilaista vispattua voita, kuhmolaista avosuolakkaa ja palanpainikkeeksi luomu-alea Jokioisista.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Talous

Luetuimmat

Uusimmat