Suomi laittoi miljoonia euroja saksalaisiin ruoka­messuihin – HS kiersi Suomen osaston berliiniläisen ruoka­gurun kanssa, ja tämä yllättyi

Suomi osti maailman suurimmilta ruokamessuilta Berliinin Grüne Wochelta paikan teemamaana. Saksalainen ruokaguru Hendrik Haase kiersi Suomen osaston ja valitsi suosikkinsa.

Saksalainen ruoka-asiantuntija Hendrik Haase tutustuu suomalaiseen pakurikääpäjauheeseen.

| Päivitetty

Berliini

Vieno kitkeryys.

Siihen kiteytyy Suomen ominaismaku berliiniläisen ruokagurun Hendrik Haasen mielestä.

”Se on hyvä”, Haase sanoo.

”Kitkeryydellä tuote erottuu teollisesti valmistetusta ja sokeroidusta massaruuasta – esimerkiksi kaikki maailman marjamaut voidaan tehdä myös keinotekoisesti, mutta happamuus ja kitkeryys tuovat autenttisuutta.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita