Erik Fjellborg perusti ensimmäisen teknoyrityksensä pikaruokalan kesätyöläisenä, ja nyt hän on joustavan työelämän saarnamies - Talous | HS.fi

Erik Fjellborg perusti ensimmäisen tekno­yrityksensä pika­ruokalan kesä­työläisenä, ja nyt hän on joustavan työ­elämän saarnamies

Erik Fjellborg perusti ensimmäisen työnhallintaan erikoistuneen yrityksensä, kun hän oli hampurilaisravintolassa kesätöissä. Esimiesten ahdinko innosti kehittelemään tietokoneohjelman työvuorojen järjestelyyn.

Erik Fjellborg perusti ensimmäisen yrityksensä 18-vuotiaana. Hänen kehittämänsä ohjelmiston tavoite on, että työnhallinta on joustavaa ja ihmiset voivat vaikuttaa omaan työhönsä.

14.4.2019 2:00 | Päivitetty 14.4.2019 6:49

Erik Fjellborg on 32-vuotias ruotsalainen startup-yrittäjä, joka on viime aikoina pohtinut erityisen paljon Britannian eroa EU:sta eli brexitiä.

Monet hänen asiakkaistaan nimittäin pohtivat brexitiä päivittäin.

Fjellborgin perustama Quinyx-ohjelmistoyhtiö myy 25 maassa yrityksille pilvipohjaista työnhallintajärjestelmää. Asiakkaat ovat yrityksiä, joiden työntekijät tekevät vuorotyötä – ravintoloita, siivousalan yrityksiä ja erilaisia asiakaspalveluyhtiöitä.

Artikkeliin liittyviä aiheita