Maailmalla parkkihalleihin iltaisin ilmestyvät ”haamukeittiöt” osoittavat, kuinka raivokkaasti ruuanjakeluyhtiöt kilpailevat asiakkaista - Talous | HS.fi

Maailmalla parkkihalleihin iltaisin ilmestyvät ”haamukeittiöt” osoittavat, kuinka raivokkaasti ruuanjakeluyhtiöt kilpailevat asiakkaista

”Uskomme, että ruoka on alku jollekin suuremmalle, niin kuin kirjat olivat Amazonille”, espanjalaisen Glovon 27-vuotias toimitusjohtaja Oscar Pierre sanoo. Samaan aikaan kilpailijat panostavat esimerkiksi niin sanottuihin haamukeittiöihin.

Glovon lähetti ajelee pyörällään Barcelonassa.

12.1.2020 18:33

Espanjalainen ruuanvälitysyhtiö Glovo pyrkii laajentumaan nopeasti kansainvälisille markkinoille niin, että sen ruokalähetit vievät asiakkaille kaikkea muutakin tavaraa.

Glovo on Suomessa toimivien Woltin tai Foodoran kaltainen ruokakuskipalvelu, jonka pääkonttori ja puolet sen 1 500 työntekijästä toimivat Barcelonassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita