Näin sushibuffetit valtasivat Suomen: HS tapasi yrittäjän, joka pyörittää 18 ravintolan ketjua - Talous | HS.fi

Näin sushibuffetit valtasivat Suomen: HS tapasi yrittäjän, joka pyörittää 18 ravintolan ketjua

Iso osa Suomen sushibuffeteista on muutaman henkilön käsissä.

Luckie Bao perusti ensimmäisen Luckiefun’s sushibuffet -ravintolan Sörnäisiin viisi vuotta sitten.

20.1.2020 2:00 | Päivitetty 20.1.2020 17:26

Kuusi vuotta sitten Luckie Bao oli tiukassa paikassa. Perheen pitkäaikainen ravintola Helsingin Sörnäisissä kaipasi jatkajaa, sillä äidillä ei enää ollut mahdollisuutta pyörittää paikkaa yksin.

Bao oli tuolloin 24-vuotias ylioppilas, joka oli lähinnä avustanut ravintolan keittiössä. Hän ei ollut lainkaan ajatellut ryhtyvänsä ravintola-alalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita