Twitter: Työntekijämme voivat jäädä pysyvästi etätöihin - Talous | HS.fi
Talous|Koronavirus

Twitter: Työntekijämme voivat jäädä pysyvästi etätöihin

Twitterin työntekijät voivat tulevaisuudessakin jatkaa etätöissä, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Jack Dorsey.

Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey.

Julkaistu: 13.5. 9:15

Twitter antaa työntekijöilleen mahdollisuuden jäädä etätöihin pysyvästi, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Yrityksen noin 5 000 työntekijää ovat tehneet etätöitä maaliskuusta asti.

Twitterin mukaan järjestely on toiminut niin hyvin, että he voivat antaa työntekijöidensä työskennellä etänä jatkossakin, mikäli se sopii heidän asemaansa yhtiössä.

”Olimme ainutlaatuisessa tilanteessa, kun pystyimme antamaan työntekijöillemme mahdollisuuden tehdä töitä etänä. Viimeiset kuukaudet ovat todistaneet, että tämä toimii”, kirjoitti Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey työntekijöilleen sähköpostissa.

”Joten jos työntekijämme asema ja elämäntilanne soveltuvat etätöihin, ja hän haluaa jatkaa näin pysyvästi, aiomme saada sen toimimaan jatkossakin.”

Ne työntekijät, jotka eivät pysty tekemään etätöitä pysyvästi kotoa käsin, ovat Dorseyn mukaan lämpimästi tervetulleita takaisin toimistolle, kun se on jälleen turvallista.

CNN:n mukaan Twitter ei näillä näkymin aio avata toimistojaan tai lähettää työntekijöitään työmatkoille ennen syyskuuta. Twitter on myös perunut kaikki yhtiön sisäiset tapahtumat tältä vuodelta, ja on harkinnut samaa myös vuodelle 2021.

Twitterillä on 35 toimistoa ympäri maailmaa.

Myös verkkoyhtiöt Facebook ja Google ovat ilmoittaneet, että yhtiöiden työntekijät voivat jatkaa etätöissä vuoden loppuun saakka.

Verkkokauppa Amazon on sanonut, että yhtiössä jatketaan etätöitä vähintään lokakuun alkuun saakka.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Talous