Yksi pitää ravintolan ovet kiinni, toinen kaksinkertaistaa terassin anniskelualueen – Näin ravintoloitsijat tarttuvat rajoitusten purkuun Helsingissä - Talous | HS.fi

Yksi pitää ravintolan ovet kiinni, toinen kaksinkertaistaa terassin anniskelu­alueen – Näin ravintoloitsijat tarttuvat rajoitusten purkuun Helsingissä

Ravintolat saavat avata ovensa asiakkaille jälleen kesäkuussa. Terassien asiakasmäärää ei rajoiteta, mutta myöhäisillan anniskelu on kielletty. HS:n haastattelemat ravintoloitsijat ovat tyytyväisiä, että ohjeistus on nyt ylipäänsä annettu.

Ravintola Oivan yrittäjä Johanna Rönkkö on myynyt noutoruokaa koronarajoitusten aikana. Oivan lounas ja brunssi tarjoillaan normaalisti buffettina, joka ei ole kesäkuussakaan sallittua.

19.5.2020 18:04

Ravintolat saavat avata ovensa asiakkaille jälleen maanantaina 1. kesäkuuta. Täysin vapaasti ruokaravintolat, kuppilat ja baarit eivät saa jatkaa toimintaansa, vaan aukioloaikoja ja asiakasmääriä rajoitetaan.

Tiistaina julkistettujen hallituksen linjausten mukaisesti alkoholin myynti olisi mahdollista kello 22:een asti ja ravintolat voivat olla auki kello 23:een asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita