Mysteerishoppailija jätti jälkeensä tuhansia ostoskoreja ja sotki verkkokauppayritysten analytiikat ja sähköpostit – Kuka oli John Smith, joka jätti ostoksensa toistuvasti kesken? - Talous | HS.fi
Talous|Verkkokauppa

Mysteerishoppailija jätti jälkeensä tuhansia ostoskoreja ja sotki verkkokauppayritysten analytiikat ja sähköpostit – Kuka oli John Smith, joka jätti ostoksensa toistuvasti kesken?

Verkkokauppiaat ovat todistaneet, kuinka muuan John Smith valitsee tuotteita ja sen jälkeen vain poistuu maksamatta. ”Se alkoi lähteä lapasesta.”

Tilaajille

Mysteerishoppailija John Smith jätti jälkeensä tuhansia tyhjiä ostoskoreja yhdysvaltalaisissa verkkokaupoissa. Toistuvat keskeneräiset ostokset sotkivat verkkokauppojen analytiikan ja sähköpostit.

Julkaistu: 12.7. 2:00, Päivitetty 12.7. 8:11

John Smith alkoi ostella aikaisin taannoisena keskiviikkoaamuna eikä lopettanut päiväkausiin.

Hän vieraili autotarvikesivustolla, jossa hän lastasi ostoskoriinsa suuntavilkun käyttövivun, hätätilanteissa käytettävän, välkkyvän varoituslampun ja pari tusinaa muuta tuotetta. Hän loikkasi sisustustarvikkeiden kauppaan ja valitsi kymmenen tuotetta lisää. Joukossa oli puiset valokuvakehykset, osoitekylttejä, pyyheteline ja postilaatikko. Hän tilasi yhden kappaleen jokaista vauvantarvikesettiä verkkokaupasta, joka myy Suomessakin tuttuja vastasyntyneiden nukkumalaatikoita. Settien hinnat vaihtelivat 80 dollarista (70,70 euroa) lähes 500 dollariin (442 euroon).

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Talous