Konkurssien määrä väheni koronakriisistä huolimatta – syksyllä tilanne muuttuu, uskotaan ravintola-alalla - Talous | HS.fi

Konkurssien määrä väheni koronakriisistä huolimatta – syksyllä tilanne muuttuu, uskotaan ravintola-alalla

Esimerkiksi ravintola-alalla moni yritys lopettaa toimintansa ilman konkurssia, muistuttaa alan järjestö.

Konkurssien määrä on vähentynyt tammi–elokuussa myös ravintola-alalla.

16.9.2020 11:01 | Päivitetty 16.9.2020 13:13

Vireille pantujen konkurssien määrä väheni tammi–elokuussa vuodentakaiseen verrattuna, kertoi Tilastokeskus keskiviikkona. Samaan aikaan henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä kuitenkin kasvoi.

Tammi–elokuussa 2020 pantiin vireille 1 591 konkurssia. Se oli 149 konkurssia ja 8,6 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita