Nämä suomalaisyritykset käänsivät koronan voitokseen – Rapala surffasi yllättävän buumin harjalla - Talous | HS.fi

Nämä suomalaisyritykset käänsivät koronan voitokseen – Rapala surffasi yllättävän buumin harjalla

Pörssikurssit ovat romahduksen jälkeen lakipisteessä. HS:n Youtube-videolla tarkastellaan niitä suomalaisyrityksiä, jotka ovat pärjänneet koronapandemian aikana hyvin.

27.11.2020 12:12 | Päivitetty 27.11.2020 12:12

Pandemia on painanut pörssikursseja alas kuluvan vuoden aikana urakalla. Kevään epidemiauutisia seurasi kylmäävän jyrkkä pudotus, joka pian korjaantui lähes yhtä jyrkkään nousuun. Nyt kurssit seilaavat niin korkealla, että yhdysvaltalainen Dow Jones -indeksi nimittäin maanantaina 30 000 pisteen ennätysrajan. Helsingin pörssi on sekin noussut lähes koronaepidemiaa edeltävälle tasolle.

Osalla yrityksistä on mennyt suorastaan hämmästyttävän hyvin. Kotoilu, kalastusbuumi, pentukuume ja muut pandemia-ajan ilmiöt ovat nostaneet tiettyjä yrityksiä satumaiseen nousukiitoon.

Ketkä näihin voittajiin kuuluvat? Onko nämä vain hetkellisiä onnenkantamoisia vai jatkuuko nousukiito koronankin yli?

HS:n Youtube-videolla kuullaan asiantuntijana Helsingin Sanomien taloustoimittaja Tuomas Niskakangasta. Hänen kanssaan keskustelee HS:n Youtube-toimittaja Miki Inkiläinen.

Tilaa HS:n Youtube-kanava ja osallistu keskusteluun.

Voit katsoa videon yllä olevasta soittimesta tai Youtubesta. Tilaa samalla HS:n Youtube-kanava. Kanavalla seurataan ja taustoitetaan aktiivisesti ulkomaan uutisia, taloutta ja politiikkaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat