Nopeasti kasvanut Wolt on jo nyt liian suuri vain Helsingin pörssiin, ja nyt Piilaakson miljardöörit hurmannut yhtiö voi olla matkalla maailman­valloitukseen - Talous | HS.fi

Nopeasti kasvanut Wolt on jo nyt liian suuri vain Helsingin pörssiin, ja nyt Piilaakson miljardöörit hurmannut yhtiö voi olla matkalla maailman­valloitukseen

Woltin menestyksen resepti on sen taustalla olevassa vahvassa teknologiakehityksessä ja logistiikan optimoinnissa. Se mahdollistaa kannattavan ja tehokkaan toiminnan myös harvemmin asutuissa kaupungeissa, kirjoittaa HS Vision toimittaja Elina Lappalainen.

Woltin perustaja ja toimitusjohtaja Miki Kuusi yrityksen toimistossa Helsingin keskustassa maanantaina.­

26.1. 2:00 | Päivitetty 26.1. 14:20

Ruokakuljetuksen teknologiayhtiö Woltin keräämä 440 miljoonan euron kasvurahoitus on ylivoimaisesti suurin suomalaisen yrityksen koskaan saama pääomasijoituspotti.

Pääomasijoitusyhtiö Lifeline Venturesin osakas Timo Ahopelto pitää Woltin rahoitusta merkkinä suomalaisen startup-kentän uudesta aikakaudesta. Edellinen kausi alkoi 2010 ja sen aikana syntyivät Slushin ja Supercellin kasvutarinat ja Woltin perustajan Miki Kuusen yrittäjäsukupolvi.