Mediakonserni Punamusta aloittaa yt-neuvottelut - Talous | HS.fi

Mediakonserni Punamusta aloittaa yt-neuvottelut

Mediakonserni Punamusta aloittaa yt-neuvottelut. Konserni hakee noin 2,5 miljoonan euron vuosittaisia säästöjä, mikä voisi alustavan arvion mukaan tarkoittaa enintään 50 henkilötyövuoden vähentämistä.

8.4. 12:24 | Päivitetty 8.4. 18:07

Mediakonserni Punamusta aloittaa yt-neuvottelut, joilla haetaan noin 2,5 miljoonan euron vuosittaisia säästöjä. Alustavan arvion mukaan tämä voi tarkoittaa henkilöstön ja työvoiman vähennyksiä enintään 50 henkilötyövuoden edestä. Säästöjä voidaan hakea myös palkkaus- ja työaikamallien muutoksista.

Neuvottelujen piirissä ovat PunaMusta Oy ja Forssan Kirjapaino. Neuvottelut eivät koske näkyvyys- ja painoliiketoiminnan muita yhtiöitä eivätkä PunaMusta Oy:n sisältö- ja suunnittelupalveluita.

Yt-neuvottelut eivät koske myöskään konsernin medialiiketoimintaa, joka koostuu sanomalehti Karjalaisesta, kuudesta paikallislehdestä, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta.

Konserni perustelee yt-neuvottelujen aloittamista sen toimintaympäristössä tapahtuneilla muutoksilla, kilpailukyvyn parantamisella ja toimintojen tehostamisella.

Oikaisu 8.4.202, kello18:06: Toisin kuin uutisessa aiemmin virheellisesti kerrottiin, PunaMusta Oy ei kustanna Karjalaista. Yt-neuvottelut eivät koske mediakonserni Punamustan medialiiketoimintaa.