Nokian tulos villitsi markkinat ja myös Nesteen osake nousee kovaa, korona siivitti Terveystalon maagisen rajapyykin ylitykseen – HS seuraa suurta tulostorstaita - Talous | HS.fi

Nokian tulos villitsi markkinat ja myös Nesteen osake nousee kovaa, korona siivitti Terveystalon maagisen rajapyykin ylitykseen – HS seuraa suurta tulostorstaita

Tammi–maaliskuun osavuosikatsauksensa julkaisee torstaina muun muassa Neste, Nordea ja Nokia.

29.4. 7:30 | Päivitetty 29.4. 14:12

Torstai kertoo paljon siitä, miten suomalaisyrityksillä menee. Tammi–maaliskuun osavuosikatsauksensa julkaisee torstaina muun muassa Neste, Nordea ja Nokia. Nesteen markkina-arvo on Helsingin pörssiyritysten suurin ja Nordean kolmanneksi suurin. Nokian markkina-arvo on pörssin kuudenneksi suurin.

Nokian tulosjulkaisu sai yhtiön pörssikurssin rajuun nousuun. Yhtiön osakkeen hinta oli noussut pörssipäivän ensimmäisen vartin aikana yli 12 prosenttia. Grafiikassa näkyvä tieto kuvaa 15 minuutin takaista tilannetta.

Myös Nesteen ja Nordean osakkeiden hinnat ovat nousseet aamupäivän aikana.

Ensimmäisenä tuloksensa julkaisee finanssiyhtiö Nordea. Sen tulos julkaistiin heti kello 7.30. Kello 8 tuloksensa julkaisi verkkolaitteita valmistava Nokia ja kello 9 öljynjalostaja Neste.

HS seuraa tulospäivää tiiviisti hetki hetkeltä seurannassa.