Korona-ajan epä­varmuus vei ravintola-alalta työn­tekijät ja nyt heistä on huutava pula: ”Ollaan oltu aika lailla helisemässä”

Ravintolayhtiö Noho Partnesin arvioiden mukaan peräti viidennes ravintola-alan työntekijöistä on korona-aikana siirtynyt työskentelemään muille aloille.

Daddy Greens -pizzaravintolassa Punavuoressa työskentelevän Christian Atkinsonin mukaan ravintola-alalle on nyt helppo työllistyä.

Yksi viikko. Sen verran aikaa meni Christian Atkinsonilta aikaa löytää täysi­päiväinen työ Helsingistä.

Atkinson työskentelee nykyisin Daddy Greens -pizzaravintolassa Punavuoressa. Ensimmäisen kerran 15 vuotta sitten Espanjasta Suomeen tullut Atkinson kertoo, että aikaisemmin ilman suomen kielen taitoa töitä on ollut paljon vaikeampi saada.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita