Talous|Elintarviketeollisuus
Kolmen kaverin jäätelötehtaasta tuli menestystarina, joka löi läpi jopa Ruotsin markkinoilla – pian yritys aikoo haastaa maailman jäätelöjätit
Toimitusjohtaja Heikki Huotari empi pitkään ulkopuolisen sijoittajan mukaan ottamista. ”Jossain vaiheessa pitää myöntää, että kaikkea ei pysty itse tekemään.”
Toimitusjohtaja Heikki Huotari esittelee, miten vegaaninen vadelmasorbetti-lakritsijäätelö-puikko valmistuu. Kolmen kaverin jäätelön liikevaihto ylittää tänä vuonna kymmenen miljoonaa euroa. Kuva: Kimmo Penttinen
Anni Lassila HS
19.7.2021 2:00 | Päivitetty 19.7.2021 19:09
Jäätelötehtaassa tuoksuu kahvi. Janne Väisänen lataa hallin perukoilla Pauligin paahtamaa vahvaa kahvijauhetta pienistä pusseista suureen painekeittimeen.
Siinä valmistuu kerralla 20 litraa espressotyyppistä juomaa, joka antaa maun Vaalea & tumma -kahvijäätelölle. Ollaan jäätelöyhtiö Kolmen kaverin tehtaalla Helsingin Kivikossa.