Kolmen kaverin jäätelö­tehtaasta tuli menestys­tarina, joka löi läpi jopa Ruotsin markkinoilla – pian yritys aikoo haastaa maailman jäätelö­jätit

Toimitusjohtaja Heikki Huotari empi pitkään ulkopuolisen sijoittajan mukaan ottamista. ”Jossain vaiheessa pitää myöntää, että kaikkea ei pysty itse tekemään.”

Toimitusjohtaja Heikki Huotari esittelee, miten vegaaninen vadelmasorbetti-lakritsijäätelö-puikko valmistuu. Kolmen kaverin jäätelön liikevaihto ylittää tänä vuonna kymmenen miljoonaa euroa.

19.7.2021 2:00 | Päivitetty 19.7.2021 19:09

Jäätelötehtaassa tuoksuu kahvi. Janne Väisänen lataa hallin perukoilla Pauligin paahtamaa vahvaa kahvijauhetta pienistä pusseista suureen painekeittimeen.

Siinä valmistuu kerralla 20 litraa espressotyyppistä juomaa, joka antaa maun Vaalea & tumma -kahvijäätelölle. Ollaan jäätelöyhtiö Kolmen kaverin tehtaalla Helsingin Kivikossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita