Hesburgerit ja Subwayt sulkevat oviaan, ja gourmet-ravintolatkin ovat pulassa, kun historiallinen työ­voima­pula kurittaa ravintola-alaa – ”Ei tullut yhtään hakemusta”

Palvelualoilla on avoinna yli 40 000 työpaikkaa, vaikka talouskasvu on vasta kiihtymässä. Pula sopivasta työvoimasta heikentää ennen pitkää talouskasvua ja yhteiskunnan palveluiden rahoitusta.

Ravintola Maxillin ravintolapäällikkö André Ahlbäck sai tehdä paljon töitä löytääkseen uuden kokin.

| Päivitetty

”Toivottavasti tämä nyt onnistuu ja saamme myös lounaan toimimaan”, ravintola Maxillin ravintolapäällikkö André Ahlbäck sanoo.

Ravintolassa on aloittanut juuri koejaksolla uusi kokki. Vielä viime viikolla ravintola oli auki vain iltaisin, koska lounasta valmistavaa kokkia ei ollut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita