Cathie Wood, 65, lähti perinteisestä varainhoitobisneksestä, koska se oli liian varovaista: Nyt spekulatiivisiin kohteisiin keskittyvää ”Cathie-tätiä” seuraa fanilauma somessa - Talous | HS.fi

Cathie Wood, 65, lähti perinteisestä varainhoito­bisneksestä, koska se oli liian varovaista: Nyt spekulatiivisiin kohteisiin keskittyvää ”Cathie-tätiä” seuraa fanilauma somessa

Sijoitusrahaston johtajan innostus volatiileihin sijoituksiin on kasvattanut voimakkaasti ARK:n pörssissä noteerattavia rahastoja. Tänä vuonna haasteita on kuitenkin riittänyt.

Cathie Wood lähti perinteisestä sijoitusbisneksestä, koska hänen mielestään rahastojen johtajat olivat liian varovaisia. Riskejä välttelemällä kukaan ei tulisi päätymään seuraavaan Amazonin kaltaiseen menestysosakkeeseen.

29.8. 2:00 | Päivitetty 29.8. 7:44

Rahastonhoitaja Cathie Woodin kuva ja hänen lippulaivarahastonsa ARK Innovationin kaupankäyntitunnus on painettu t-paitoihin Barack Obamaa kuvaavan ”Hope”-paidan tyyliin. Hänen faninsa ovat rakennelleet verkkosivustoja, jotka seuraavat herkeämättä Woodin jokaista sijoitusliikettä.

Artikkeliin liittyviä aiheita