”Viestintä ja johtaminen on sekavaa” – Relove-ketjun yrittäjä Noora Hautakangas turhautui nopeasti julistettaviin rajoituksiin ja vaatii päättäjiltä parempaa ennakointia

Ravintoloiden rajoitukset kiristyivät keskiviikkona ja tieto siitä tuli tiistaina. Yrittäjä Noora Hautakangas peräänkuuluttaa ennakointia ja parempaa ymmärrystä rajoitusten vaikutuksista.

Relove-ketjun perustaja Noora Hautakangas on turhautunut hallituksen sekavaan viestintään ja johtamiseen, kun koronapandemia vain pitkittyy. Kuva otettu toukokuussa 2021 Fredrikinkadun Relove-liikkeessä.

12.1.2022 19:47

Kaikki ravintolat on määrätty sulkemaan ovensa kello 18. Valtioneuvosto päätti ravintoloiden toimintaa rajoittavan asetuksen muuttamisesta tiistaina. Taustalla oli hallituksen koronaministeriryhmän perjantaina tekemä päätös.

Ilmoitus uusista rajoituksista sai Relove-ketjun omistajan Noora Hautakankaan mitan täyttymään. Käytettyihin tuotteisiin keskittyvän ketjun konseptiin kuuluvat kahvilat, joiden aukioloajat ovat nyt lyhyemmät kuin itse myymälöiden.