Broilerin hunajamarinadi räjäytti suomalaisten broilerin­kulutuksen – Nyt marinadin isä kertoo, syökö hän sitä itse

Nykyään broileria kulutetaan Suomessa enemmän kuin koskaan, ja iso osa lihasta on hunajamarinadissa. HS haastatteli sen keksijää marinadin alkuperästä.

”Tietyllä tapaa olen ylpeä siitä, että olen ollut mukana vaikuttamassa suomalaiseen ruokakulttuuriin”, sanoo hunajamarinadin kehittäjä Vesa Saarenmaa. Hänet kuvattiin kotonaan Porissa.

13.2.2022 2:00 | Päivitetty 13.2.2022 6:51

Vallankumous asuu Porissa. Tai jos nyt ei ihan vallankumous, niin ainakin suomalaisten makunystyröiden vallankumous.

”Tietyllä tapaa olen ylpeä siitä, että olen ollut mukana vaikuttamassa suomalaiseen ruokakulttuuriin”, sanoo porilainen Vesa Saarenmaa, hunajamarinoidun broilerin isä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita