Virosta kuolleena löydetty liike­mies on Suomessa liike­toiminta­kiellossa – mies on Suomen ensimmäisiin teknologia­miljonääreihin kuuluvan Veikko Lesosen entinen luotettu

Teemu Vasankari sai tammikuun lopussa talousrikoksista neljän ja puolen vuoden ehdottoman vankeustuomion. Entinen kuntapoliitikko asui pitkän aikaa Sveitsissä.

Suomalainen liikemies kuoli tällä viikolla Tallinnassa epäselvissä olosuhteissa. Hän oli kuollessaan liiketoimintakiellossa Suomessa. Kuvassa rakennus, josta mies löydettiin.

4.2.2022 12:32

Tallinnalaisesta asunnosta kuolleena löydetyllä 52-vuotiaalla Teemu Vasankarilla on takanaan loistava tulevaisuus. Mies muun muassa työskenteli 2000-luvun alussa pörssissä upporikastuneen oululaisen Veikko Lesosen luotettuna.

Kun mies kuoli tällä viikolla epäselvissä olosuhteissa, hän oli liiketoimintakiellossa Suomessa. Teemu Vasankari oli myös juuri saanut neljän ja puolen vuoden ehdottoman vankeustuomion törkeästä kirjanpitorikoksesta, törkeästä petoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita