OP:n palveluissa viikonloppuna laaja käyttökatko – muun muassa mobiilipankki pois käytöstä

Pankin mukaan korttimaksaminen ja käteisen nostaminen onnistuvat myös palvelukatkon aikana.

Pankin mukaan muun muassa mobiilipalvelut ovat pois käytöstä lauantai-iltana kello 23 alkaen.

18.3. 11:58

Suomen suurimman pankin OP:n palveluissa on viikonloppuna laaja palvelukatko. Palvelukatko ajoittuu lauantai-iltaan ja sunnuntaiaamun väliseen aikaan.

Pankin mukaan muun muassa mobiilipalvelut ovat pois käytöstä lauantai-iltana kello 23 alkaen. Palveluiden pitäisi toimia normaalisti sunnuntaiaamuna kello 6. Tuona aikana ei ole mahdollista myöskään käyttää Pivo tai Siirto-palveluita tai kirjautua OP:n tunnuksilla viranomaisten palveluihin.

Pankin mukaan palvelukatko johtuu huoltotöistä.

”Huoltotyöt liittyvät palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen ja niillä takaamme laadukkaat palvelut asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi”, pankki kirjoittaa verkkosivuillaan.

Pankin mukaan korttimaksujen ja käteisnostojen pitäisi toimia tavanomaisesti.

Käyttökatkon takia seuraavat palvelut ovat pois käytöstä: Op.fi-palvelu, OP-mobiili, OP Saavutettava, OP-yritysmobiili, OP Yritystalous, Pivo, Siirto. verkkomaksaminen tililtä, maksujen vahvistaminen mobiiliavaimella tai avainlukulistalla, tunnistautuminen OP:n tunnuksilla viranomaisten palveluihin kuten OmaVeroon ja Kelaan, ulkoiset palvelut, joissa voi maksaa verkossa OP:n tililtä tai tarkastella OP:n tilitietoja, kassanhallintapalvelu ja yrityksen pankkiyhteyskanava (Web Services) sekä sähköinen allekirjoitus-palvelu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan