Twitter antoi potkut kahdelle johtajalle, toinen johtajista oli vanhempainvapaalla

Elon Musk on ostamassa Twitteriä, mikä ei ole ollut kaikille ilouutinen.

Twitterin ostamassa oleva Elon Musk toisen yrityksensä Space X:n tiedotustilaisuudessa helmikuussa.

13.5. 9:23

Kaksi Twitterin johtajaa jättävät yhtiön, toimitusjohtaja Parag Agrawal kertoi työntekijöille sisäisessä muistiossa torstaina, kertoo uutistoimisto Reuters.

Sosiaalisen median yhtiö aikoo myös keskeyttää suurimman osan rekrytoinneista ja arvioi jopa meneillään olevia hakuja sen suhteen, pitäisikö niitä keskeyttää.

Reutersin näkemä muistio johtajien lähdöstä kertoo Twitterin sisäisestä kuplinnasta miljardööri Elon Muskin tekemän lähes 41 miljardin euron ostotarjouksen jäljiltä.

Twitter vahvisti huhtikuun lopussa hyväksyvänsä Muskin ostotarjouksen. Tieto uudesta omistajasta otettiin työntekijöiden keskuudessa tuoreeltaan vastaan ristiriitaisin tuntein.

Agrawalin mukaan rekrytointien hillitsemisen taustalla on osaltaan se, ettei Twitter tule välttämättä saavuttamaan itselleen vuonna 2020 asettamiaan kunnianhimoisia kasvutavoitteita. Agrawalin mukaan varsinaisia irtisanomisia ei ole suunnitelmissa, mutta esimerkiksi markkinoinnin ja työmatkojen kustannusten.

”Meidän täytyy olla harkitsevaisia tiimeistämme, rekrytoinneista ja kustannuksista”, Agrawal kirjoitti.

Lähtijät ovat Twitterin kuluttajaliiketoiminnan osastoa johtanut, vanhempainvapaalla oleva Kayvon Beykpour ja tulovirroista vastaava Bruce Falck. Molemmat kertoivat Twitterissä, etteivät lähteneet oma-aloitteisesti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan