Työvoimapula riivaa ravintola-alaa – HOK-Elanto joutuu sulkemaan kymmenkunta ravintolaa kesän ajaksi pääkaupunki­seudulla

HOK-Elanto sulkee kesäksi pääkaupunkiseudun ravintoloita työvoimapulan ja kannattavuuden vuoksi. Myös Noho Partnersilla on ollut haasteita rekrytoinnissa.

Osaavista työntekijöistä on nyt pulaa ravintola-alalla.

S-ryhmän pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto joutuu sulkemaan kymmenkunta ravintolaa kesän ajaksi. Syynä on työntekijäpula ja kannattavuus. Asiasta kertoi ensin Yle.

Vaikka uusia työntekijöitä haalitaan alalle, se ei riitä. Uusia työntekijöitä on vaikea löytää. Toimialajohtaja Henriikka Puolanteen mukaan osaavia työntekijöitä ei ole riittänyt kaikkiin ravintoloihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita