Suomalaiset palasivat toimistoille, ja se saattaa pelastaa henkilöstö­ravintolat – asiantuntijan mukaan ravintoloiden on kuitenkin nostettava ruoan tasoa

Ala ennustaa ruokailijoiden määrän laskevan pysyvästi 15–20 prosenttia verrattuna aikaan ennen koronapandemiaa.

Antell-konsernin henkilöstöravintola Kuohussa Helsingin Pitäjänmäellä oli torstaina vilskettä. Kassalla ravintolapäällikkö Piia Eliasson.

| Päivitetty

Henkilöstöravintoloiden kävijämäärissä on tapahtunut selkeä käänne, suurimpien henkilöstöravintolayhtiöiden johtajat kertovat. Ruokailijoiden määrän kasvu käynnistyi jo keväällä, mutta elokuussa ruokailijoiden määrissä nähtiin jo ennätyksiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita