Slush menetti yhden pääpuhujistaan viime hetkellä

Yhdysvaltalaisen Andreessen Horowitz -pääomasijoitusyhtiön Arianna Simpsonin piti olla yksi tapahtuman pääpuhujista.

Pääomasijoitusyhtiö Adreessen Horowitzin (a16z) osakas Arianna Simpson peruu tulonsa Slushiin. Simpson on erikoistunut kryptoalan ja web3-teknologian yrityksiin.

16.11. 15:43

Kasvuyritystapahtuma Slushin pääpuhujiin kuulunut pääomasijoittaja Arianna Simpson on peruuttanut tulonsa Suomeen. Perumisen vahvistaa Slushin viestintä.

Simpsonin piti esiintyä Slushin päälavalla torstaina.

Hän on pääomasijoitusyhtiö Adreessen Horowitzin (a16z) osakas ja erikoistunut kryptoalan ja web3-teknologian yrityksiin.

Rahasto tunnetaan web3-teknologian suurimpana puolestapuhujana, jolla on muun muassa aiheeseen erikoistunut oma podcast ja sivusto. Tänä keväänä a16z perusti uuden 4,5 miljardin dollarin rahaston, jonka tarkoitus on sijoittaa nimenomaan tämän aihepiirin kasvuyrityksiin.

Esiintymisen peruuntuminen on kiinnostavaa siksi, että kryptoalalla on käynnissä paniikkiviikot. Kryptomarkkinat ajautuivat viime viikolla paniikkiin, kun Bahamalta käsin toimintaansa pyörittänyt FTX-yhtiö ajautui konkurssiin. FTX oli yksi maailman suurimpia kryptopörssejä. Nyt asiakkaiden varat ovat jumissa ja todennäköisesti menetetty.

Lue lisää: Kryptomarkkinoilla on täysi paniikki – ovatko asiakkaiden rahat turvassa?

Lue lisää: Internet on monen mielestä pilalla. Rakenteilla on uusi versio, joka on nykyistä huonompi.

Slushin viestintä kommentoi, että heidän tietojensa mukaan peruuntuminen ei liity kryptoalan myllerrykseen. Tapahtumaan ei ole myöskään tullut muita isojen puhujanimien peruutuksia.

Andreessen Horowitzin ensimmäinen kryptoalan rahasto perustettiin noin neljä vuotta sitten, kun käynnissä oli edellinen niin sanottu kryptotalvi eli alan laskusuhdanne. Yhtiö onkin korostanut syklien kuuluvan alaan ja että heidän pitkäjänteiseen sijoitusstrategiaansa kuuluu kärsivällisesti uuden nousun odottaminen.

”Karhumarkkinat ovat usein aika, kun parhaat mahdollisuudet syntyvät, kun ihmiset voivat keskittyä rakentamaan teknologiaa. Silloin heitä ei häiritse lyhyen aikavälin hintojen vaihtelu”, Arianna Simpson sanoi CNBC:lle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan