Viime kuukausien rankkuudesta avautunut Elon Musk: Pelastin Twitterin konkurssilta

Miljardööri Elon Musk kertoo, että Twitterin käyttäjämäärät ja käyttöajat ovat kehittyneet vahvasti.

Elon Musk.

6.2. 16:06

Miljardööri Elon Muskin mukaan Twitterin tulos on nousemassa plussan puolelle. Musk katsoo pelastaneensa sosiaalisen median yhtiön konkurssilta.

Musk twiittasi asiasta sunnuntaina vastauksena amerikkalaislehti The Wall Street Journalin (WSJ) artikkeliin Muskin nukkumistavoista ja terveydentilasta.

Muskin mukaan kuluneet kolme kuukautta ovat olleet hänelle erittäin raskaita. Hän kertoo johtaneensa Twitterin pelastamista samaan aikaan, kun hän johti sekä autoyhtiö Teslaa että avaruusyhtiö SpaceX:ää.

Musk kertoi myös twiitissään, että Twitterin käyttäjämäärät ja palvelun käyttöajat ovat kehittyneet yhä vahvasti.

Musk osti Twitterin viime vuonna 44 miljardilla dollarilla (noin 41 miljardia euroa). Teslan osakkeen sukellus myös köyhdytti miljardööriä laskennallisesti kahdella sadalla miljardilla dollarilla viime vuonna.

Musk on puhunut julkisesti Twitterin konkurssin mahdollisuudesta useasti sen jälkeen, kun otti yhtiön haltuunsa.

Twitterin konkurssiuhka hälveni merkittävästi viime viikolla, kun yhtiön kerrottiin onnistuneen maksamaan korkosuorituksen pankeille, jotka rahoittivat Muskin yrityskaupan.

Kiireisen yritysjohtajan työtavoista ja terveydentilasta selvisi alkuvuoden Tesla-oikeudenkäynnin aikana uusia tietoja.

Oikeudenkäynti koski Muskin muutaman vuoden takaista twiittiä, jossa hän kertoi saaneensa rahoituksen Teslan ostamiseksi pois pörssistä. Oikeus vapautti perjantaina Muskin syytöksistä.

WSJ kertoi jutussaan, johon Musk vastasi twiitillään, että Musk valitteli oikeudessa väsymystä ja selkäkipuja johtaessaan kolmea yhtiötä.

Musk, 51, on kertonut aikaisemmin, että hänen työviikkonsa pituus piteni 120 tuntiin noin 80 tunnista Twitterin oston jälkeen. Hän on kertonut menevänsä yleensä nukkumaan kello kolmen aikaan ja nukkuvansa kuusi tuntia yössä.

Musk on myös kertonut nukkuneensa Twitterin pääkonttorilla viime syksynä. Hänen on tiedetty nukkuneen myös Teslan tehtaan lattialla vuonna 2018, jolloin Tesla yritti kasvattaa tuotantoaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita