”Älä käyttäydy kuin sika” – Nimikyltti pakolliseksi Slushin iltajuhlissa ja tuplasti järjestyksenvalvojia: näin teknologiatapahtuma puuttuu seksuaaliseen häirintään, josta naiset valittivat viime vuonna - Teknologia | HS.fi

”Älä käyttäydy kuin sika” – Nimikyltti pakolliseksi Slushin iltajuhlissa ja tuplasti järjestyksenvalvojia: näin teknologiatapahtuma puuttuu seksuaaliseen häirintään, josta naiset valittivat viime vuonna

Slushin toimitusjohtaja Marianne Vikkula lupasi jo vuosi sitten, että tapahtuman järjestäjät puuttuvat häirintään. Nyt hän kertoo, miten se tapahtuu.

Useat naiset kertoivat, että heitä oli kourittu Slushin iltajuhlissa viime vuonna.­

27.11.2017 7:58

Torstaina alkava kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slush on tehnyt useita muutoksia järjestelyihin ja julkaissut kaikille osallistujille toimintaohjeet, jotta tapahtumassa ei tänä vuonna esiintyisi sek­suaa­lista häi­rin­tää.

Marianne Vikkula.­

Vii­me vuoden Slushin jälkeen häirinnästä nousi häly, kun useat naiset kertoi­vat, että heitä oli kourit­tu ja heille oli esitetty seksis­tisiä kom­ment­teja Slushin ilta­juhlissa ja eri­laisis­sa Slushin liitän­näis­juhlissa. Lopulta Slushin järjestäjät saivat tietoonsa vajaat kymmenen tapausta, mutta Slushin toimitusjohtaja Marianne Vikkula uskoo, että niitä oli enemmän.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Auto & Tiede