Tulevaisuuden työ­elämässä saattavatkin pärjätä ne nyky­lapset, jotka pelaavat paljon video­pelejä, sanoo teknologia­tuntija – ”Vanhemmat aina suuttuvat, kun kerron tämän” - Teknologia | HS.fi
Teknologia

Tulevaisuuden työ­elämässä saattavatkin pärjätä ne nyky­lapset, jotka pelaavat paljon video­pelejä, sanoo teknologia­tuntija – ”Vanhemmat aina suuttuvat, kun kerron tämän”

Kalifornialaisessa ajatushautomo Singularity Universityssa työskentelevä Aaron Frank selvittää työkseen, miten teknologia muokkaa yhteiskuntaa ja työtä. Nyt hän kertoo, mitä tavallisen ihmisen kannattaa tehdä, jotta pysyisi teknologian kehityksessä mukana.

Aaron Frank on tohkeissaan suomalaisesta Varjosta, joka kehittää virtuaalitodellisuuslaseja. ”Kun he saavat tuotteensa tavallisille kuluttajille sopivan hintaiseksi, se muuttaa koko alan.”

Julkaistu: 13.5.2018 14:11, Päivitetty 14.5.2018 10:19

Elämme turbulenssissa. Ja turbulenssia synnyttää se, että maailma ympärillämme muuttuu kiihtyvällä vauhdilla.

Muutoksen saa aikaan teknologia.

Näin ajattelee Aaron Frank, 29, Singularity Universitystä. Se on Kalifornian Piilaaksossa sijaitseva ajatushautomo, jonka toinen perustaja on omalaatuisen neron maineessa oleva Googlen tekninen johtaja Raymond ”Ray” Kurzweil.

Luetuimmat - Auto & Tiede

Luitko jo nämä?