Arjen Kamphuis lähti Norjaan melomaan ja katosi – hollantilaisen tietoturva-asiantuntijan kohtalo hämmentää poliiseja ja läheisiä - Teknologia | HS.fi
Teknologia

Arjen Kamphuis lähti Norjaan melomaan ja katosi – hollantilaisen tietoturva-asiantuntijan kohtalo hämmentää poliiseja ja läheisiä

Norjassa melontaretkellä kadonneen hollantilaismiehen sim-kortit heräsivät henkiin kymmenen päivää katoamisen jälkeen Etelä-Norjassa. Silminnäkijähavaintoja on tullut poliisille Tanskasta, mutta Arjen Kamphuis on pysynyt kateissa jo kuukauden.

Hollantilainen Arjen Kamphuis katosi elokuussa Norjassa. Tietoturva-asiantuntijan yhteys Wikileaksiin on saanut liikkeelle salaliittoteorioita.

Julkaistu: 22.9.2018 9:00, Päivitetty 22.9.2018 13:09

Viimeinen varma havainto Arjen Kamphuisista tehtiin kuukausi sitten. Vihjeitä ja digitaalisia jälkiä tutkitaan edelleen.

Maanantaina löytyi kajakin mela.

Arjen Kamphuis on hollantilainen tietoturva-asiantuntija. Hänet on toistuvasti yhdistetty tietovuotosivusto Wikileaksiin. Kamphuis tunnetaan kansainvälisesti, sillä hän koulutti tietoturvaa niin toimittajille kuin kansalaisjärjestöille, jopa Wikileaksille, sekä esiintyi tiheästi tietoturva-alan tapahtumissa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat - Auto & Tiede

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat