Moni oppi lapsena, että mikro­aalto­uunin edessä ei saa seistä – Asian­tuntijat kertovat, mitä mikron käytöstä on hyvä tietää - Teknologia | HS.fi
Teknologia|Teknologia

Moni oppi lapsena, että mikro­aalto­uunin edessä ei saa seistä – Asian­tuntijat kertovat, mitä mikron käytöstä on hyvä tietää

Mikroaaltouunit yleistyivät suomalaisissa kodeissa lähes vakiovarusteiksi 1980-luvulla, mutta silti niihin liittyy edelleen paljon uskomuksia.

Tilaajille
Ruokaa mikrossa lämmittäessä kannattaa käyttää kupua. Sen lisäksi että kupu estää mikroa sotkeentumasta, se myös tasoittaa lämmitystä.

Ruokaa mikrossa lämmittäessä kannattaa käyttää kupua. Sen lisäksi että kupu estää mikroa sotkeentumasta, se myös tasoittaa lämmitystä. Kuva: Sari Gustafsson / Lehtikuva

Julkaistu: 5.3. 13:01

”Ravintolassa näin ensi kertaa elämässäni suurjaksoenergialla toimivan ’uunin’.”

”Kämmenenkokoinen pihvi valmistui syötävään kuntoon 15 sekunnissa, pieni kakku paistui taikinasta 30 sekunnissa. Elävä lobsteri (meikäläistä huomattavasti isompi rapu) vaati aikaa 2 min.”

”Tulokset ovat olleet hyviä ja laite lasketaan pian markkinoille. Se toimii mikroaalloilla.”

Seuraa uutisia tästä aiheesta