Helsinkiläisravintola tarjoaa asiakkaiden virtsalla kasvatettuja vihanneksia - Tiede | HS.fi

Helsinkiläisravintola tarjoaa asiakkaiden virtsalla kasvatettuja vihanneksia

Ihmisen virtsa on tujua ja puhdasta lannoitetta. Sellaiseksi sitä ei kuitenkaan hyväksytä.

Jaakko Lehtonen ja Kai Granqvist esittelevät muhkeita salkopapuja Helsingin Pasilassa. Virtsalla terästetty neste virtaa kasvien juurella ylemmässä kasvatuslaatikossa.

25.8.2015 2:00 | Päivitetty 25.8.2015 7:40

Pihvitomaatit ovat miehen nyrkin kokoisia ja salkopapujen palot parinkymmenen sentin mittaisia. Muhkeat vihannekset kypsyvät Helsingissä Pasilan ratapihalla ravintola Kääntöpöydän kasvihuoneessa. Niitä on lannoitettu asiakkaiden virtsalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat