Antioksidantti voikin pahentaa syöpää - Tiede | HS.fi

Antioksidantti voikin pahentaa syöpää

Antioksidantteja pidetään terveyttä edistävinä, koska ne estävät hapettumista, joka vaurioittaa kehon molekyylejä. Tämän toivotaan ehkäisevän muun muassa syöpää. Moni terveystietoinen nauttii siksi paljon antioksidantteja sisältäviä ruokia ja lisäravinteita.

Tilaajille
13.10.2015 2:00

Antioksidantteja pidetään terveyttä edistävinä, koska ne estävät hapettumista, joka vaurioittaa kehon molekyylejä. Tämän toivotaan ehkäisevän muun muassa syöpää. Moni terveystietoinen nauttii siksi paljon antioksidantteja sisältäviä ruokia ja lisäravinteita. Tuore tutkimus kuitenkin antaa ymmärtää, että ainakaan ihosyöpäpotilaiden ei niitä kannata hamuta.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Auto & Tiede