Vähän eläimiä, paljon pihvejä – tekoliha ruokkisi ihmiskunnan lihannälän, mutta koska se tulee pöytään? - Tiede | HS.fi

Vähän eläimiä, paljon pihvejä – tekoliha ruokkisi ihmiskunnan lihannälän, mutta koska se tulee pöytään?

Lihan tuottamiseen laboratoriossa tarvittaisiin vain vähän eläimiä, ja niillä voisi olla hyvät oltavat.

24.10.2016 2:00 | Päivitetty 24.10.2016 8:11

Tekolihasta tehty hampurilaispihvi nousi kuuluisuuteen kolme vuotta sitten, eikä vähiten hurjan hintansa takia.

Vaatimaton pihvi maksoi 250 000 euroa. Hyvältä maistui, ravitsemuksen asiantuntija totesi, tosin hän olisi kaivannut suolaa ja pippuria.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat