Oletko grillannut aina väärin? Kemisti kertoo, miten paistat täydellisen pihvin

Maltillinen kypsennys estää nesteen karkaamisen lihasyistä ja pitää pihvin mehevänä.

Kaasulla ja hiilillä syntyy yhtä hyvä tulos.

26.6.2017 2:00 | Päivitetty 26.6.2017 18:47

Grillaaminen on taitolaji. Miten voisi välttyä pahimmilta pihvinpaiston mokilta?

Kysytään kemistiltä.

”Absoluuttisia totuuksia ei ole”, vastaa elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia Turun yliopistosta.

Hopian mukaan grillaamisen ja muunkin ruoanlaiton rikkaus on se, ettei ole yhtä oikeaa reseptiä.

”Hyvää syntyy monella eri tavalla”, hän sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat