Moni ihana aromi on bakteerien ja homeiden ansiota.

Tapaksia mikrobien tapaan – pieneliöt tekevät herkkumme

Ruokamme ja juomamme näyttäisivät ja maistuisivat sangen erilaisilta, jos emme olisi hoksanneet valjastaa pieneliöitä keittiöapulaisiksemme. Tässä makupaloja niiden valmistamista herkuista, olkaa hyvä!


26.1. 3:00 | Päivitetty 26.1. 7:06

Kootaanpa tarjolle pikkupurtavaa, tapaksia. Leikataan aimo viipaleet salamia ja metvurstia. Nostetaan kaveriksi kumpu hapankaalia ja toinen sen korealaista versiota kimchiä.

Asetellaan viereen paksu pala pavuista tehtyä tempeä, punasientä, punaista riisiä ja minikuppi soijakastiketta. Lisätään vielä valikoima juustoja ja pari terttua viinirypäleitä. Juomalaseihin kaadetaan viiniä ja alkoholittomaksi vaihtoehdoksi kombuchaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat